Skal du selge bolig?

Kanskje du vurderer å selge boligen din, eller bare lurer på hva den er verdt? Vi har gjort det enkelt for deg å holde deg oppdatert på boligprisene. Du kan ringe, sende mail, snakke med oss via Google Assistant eller ta turen innom et av våre kontorer. Det enkleste er kanskje å fylle inn skjemaet nedenfor og la oss ta kontakt med deg.

Personvernpolicy

Du kan alternativt nå oss på telefon 40002320

E-Takst fra Eiendomsverdi

E-Takst fra Eiendomsverdi er din PrivatMeglers verdivurdering for bruk ved låneopptak eller refinansiering i bank. I tillegg til selve E-taksten på èn side, vil banken kunne se meglers konkrete vurdering, datagrunnlag og bilder. Dersom kjøper og selger har funnet hverandre direkte uten megler, og kun ønsker bistand til kontrakt og oppgjør, vil det samme produktet automatisk være inkludert i megleroppdraget.

"Meglers verdivurdering" fra Eiendomsverdi

Meglers Verdivurdering fra Eiendomsverdi er din PrivatMeglers verdivurdering for bruk i.f.m. salg eller kjøp av eiendom, og skal være vedlagt alle salgsoppgaver. Dokumentet på 4 sider vil gi potensielle kjøpere innsyn i meglers konkrete vurdering og datagrunnlag. Her vil en kunne se hvordan megler har kommet frem til verdien, hvilke sammenlignbare eiendommer som er solgt, hvilke som er for salg i markedet akkurat nå m.m.