Sandefjord
Rådhusgata 12, 3210 Sandefjord

Eiendomsmegler Sandefjord

PrivatMegleren Sandefjord består av et håndplukket meglerteam som har høy kompetanse og lang transaksjonserfaring på eiendommer i Sandefjord. Våre meglere har både forståelsen og verktøyene for å kunne skreddersy en salgsprosess for enhver eiendom som skal omsettes - i enhver markedssituasjon.

Gode råd, møysommelig planlegging og gjennomtenkt strategi ved et boligsalg, er udiskutabelt avgjørende for et optimalt sluttresultat. Salgstilrettelegging av eiendommen er derfor en svært sentral del av arbeidet vi i PrivatMegleren gjør. Vi kartlegger de ulike aspektene ved salgsprosessen for boligen som skal omsettes, og skreddersyr detaljene rundt denne slik at vi hele tiden tilspisser oss markedet for den aktuelle boligen. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene når man selger gjennom PrivatMegleren, og våre meglere er forpliktet til å følge faste og gjennomprøvde rutiner som sikrer optimal kvalitet. I tillegg vil både større elementer og mindre detaljer skreddersys, slik at man i størst mulig grad treffer målgruppene for hver enkelt bolig som selges.

Vår misjon er å få flest mulige interessenter til din visning, som vi videre med vår kompetanse, dedikasjon og våre verktøy har svært gode forutsetninger for å gjøre om til verdifulle budgivere på din bolig.

Ta kontakt for en hyggelig gjennomgang av salgsprosessen, profesjonell rådgivning og et konkurransedyktig pristilbud.

Hanna SundbyEiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Sandefjord90 21 89 91
Tomas VedvikEiendomsmeglerfullmektigPrivatMegleren Sandefjord93 82 66 82
Elin TveterPartner / Daglig leder / Eiendomsmegler MNEFPrivatMegleren Sandefjord95 07 72 27
Juni LøvåsEiendomsmeglerfullmektigPrivatMegleren Sandefjord41 23 67 90
Eva Lisa TorkildsenFagansvarligPrivatMegleren Sandefjord97 42 30 66
Bolig til salgs
Bolig solgt