PrivatMegleren

PrivatMegleren består av engasjerte og kompetanserike meglere. Når du velger PrivatMegleren, kan du også forvente mer av den megleren som bistår deg. Hvert lille steg i prosessen er tilpasset akkurat deg og din bolig.

For de fleste av oss er kjøp og salg av bolig en sjelden anledning. Det handler om kanskje det mest dyrebare man kan kjøpe for penger gjennom livet. Derfor er det viktig å ta seg god tid til å velge en megler som kan prestere på det høyeste nivået.

Velkommen til PrivatMegleren.

Felles ambisjon – høyest pris for din bolig

Prisen som oppnås på din bolig er avgjørende også for oss. Derfor bruker vi mye tid på å avklare hvor akkurat dine potensielle kjøpere ferdes og hvordan de tenker. Vi skal ikke bare presentere en bolig. Vi skal presentere et hjem andre har lyst på. Derfor er markedsføring og kanalvalg avgjørende for å få flere interessenter. Vi vil ha kamp mellom flere kjøpere om nettopp din bolig.

Vi gjør ting annerledes – her er hvordan

Vi sier ikke bare at PrivatMegleren utgjør en forskjell. Vi viser det også i praksis. I tillegg til standardisert materiell enhver eiendomsmegler bruker, har PrivatMegleren flere verktøyer som optimaliserer salgsprosessen. Les mer om disse verktøyene i prosessens detaljer.

Hvorfor er vi annerledes?

Vi har enerett på teknologien KLiKK, som selv finner veien til potensielle boligkjøpere i sosiale medier. Husk at svært mange som ender opp med å kjøpe en bolig, ikke var i ”kjøpsmodus” før de plutselig fikk presentert en bolig.

Mitt Boligsalg synliggjør salgsprosessen og gir boligselger tilgang til interessant informasjon i forbindelse med salget, hvis ønskelig. Systemet varsler når dokumenter, markedsmateriell, statistikker med mer er tilgjengelig. Statistikkene viser blant annet status på eksponert målgruppe, markedsføringen, registrert interesse og ikke minst besøkende på visning når den er gjennomført. Det å kunne se live på telefonen at besøkende entrer visningen er noe boligselgere verdsetter. Når budrunden står for tur kan den følges live frem til bud aksepteres og boligen er solgt. Full oversikt på ett og samme sted, i sanntid.