Holter – Akershus
Holtervegen 236
2.800.000,-
 

2.800.000
Prisantydning
139m2
Primærrom
Enebolig
Les mer
Velkommen til visning
PRIVATmegleren Pionér har gleden av å presentere Holtervegen 236 som er en totalrenovert og påkostet enebolig over tre plan med praktisk planløsning og meget god standard.

Boligen er totalrenovert i tidsperioden 2008-2012 med bl.a. nye overflater i hele boligen, elektrisk anlegg, nye vannrør, samt ny balansert ventilasjon, sentralstøvsugeranlegg og to moderne varmepumper. I tillegg har boligen en ny dobbeltgarasje fra 2009.

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Holter i Nannestad kommune, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og daglige servicetilbud.
Holtervegen 236:
- Totalrenovert og stilfull enebolig med tidsriktig og moderne standard.
- Dobbeltgarasje fra 2009, samt biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
- Utgang fra stuen til stor omkransende terrasse med meget gode solforhold.
- Flislagt entré med god takhøyde, gulvvarme, garderobeskap og hylleløsning.
- Delikat og stilfullt kjøkken i landlig stil med integrerte hvitevarer.
- Lys og tiltalende stue/spisestue med god plass for sofa og TV-løsning.
- Ett delikat baderom med bl.a. vegghengt toalett dusjkabinett og badekar.
- Stort, separat og flott innredet vaskerom med opplegg for to vaskemaskiner.
- Boligen innehar en romslig separat spisestue med god plass for stort spisebord.
- Fem soverom
- Garderobeløsning i entré, lagringsloft og lagringsplass i garasje.
- Varmekabler, balansert ventilasjon, varmegjenvinning og to varmepumper.
- Automatsikringer, downlights belysning, panelovner og sentralstøvsuger.
- Boligen har alarm direkte tilkoblet vekterselskap.
- Gangavstand til barnehage, samt skolebuss til barneskole og ungdomsskole.
- Flotte rekreasjonsområder i nærmiljøet, samt kort vei til gode servicetilbud.
- Kun en kort kjøretur fra Jessheim Storsenter samt til Lufthavn Gardermoen.
Beliggenhet
Holter fremstår som et hyggelig og barnevennlig boligområde med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud.

For barna og den aktivitetslystne er det kort vei til HIF hallen ca. 5 min gange, samt til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
Planløsning
Kjeller: Trappegang, vaskerom/dusj, kjellerstue og gjesteværelse (soverom).
Første etasje: Vindfang, trappegang, stue, spisestue og kjøkken.
Andre etasje: Trappegang, bad/wc og 3 soverom.
Gang/entre/hall
Entreen er innbydende og praktisk innredet og har bl.a. fliser på gulv, gulvvarme, garderobeskap, hylleløsning, god takhøyde samt god plass for oppbevaring av tøy og gir et godt førsteinntrykk av eneboligen. Rommet er holdt i lyse tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene
Kjøkken
Kjøkkenet er delikat og stilfullt i landlig stil samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har glatte fronter med stålgrep og er utstyrt med granitt benkeplate, dobbel vaskekum, kjøleskap, stekeovn, induksjonstopp, ventilator og oppvaskmaskin. Gulvet er også smakfullt belagt med moderne polerte fliser.
Stue og uteplass
Eneboligen har en lys og tiltalende stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til meget stor terrasse på ca. 112 kvm som strekker seg rundt hele bolig med gode solforhold. Fra terrassen har med direkte adkomst til hage og gårdsplass.
Kjellerstue
Underetasjen innehar i tillegg en koselig kjellerstue med god plass for sofa og tv-løsning, noe som vil gi ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier.
Bad/WC/vaskerom
Boligen inneholder ett delikat baderom utstyrt med fliser på gulv, fliser på vegg, membran, gulvvarme, downlights belysning, servantmøblement, veggmontert toalett, dusjkabinett og badekar.
Separat vaskerom er stort og flott innredet med fliser på gulv, toalett, utslagsvask, sluk, varmtvannsbereder, benkeplate, benkeskap, frittstående skap, hylleløsning og opplegg for to vaskemaskiner og en tørketrommel under arbeidsbenk.
Soverom og garderobe
Boligen har hele fem soverom, og har god lagringsplass med bl.a. garderobeløsning i entré, lagringsloft og lagringsplass i garasje.
Teknisk
- Elektrisk oppvarming.
- Varmepumpe montert i trapperom og spisestue.
- Gulvvarme i vindfang, bad/wc og vaskerom/dusj.
- Nytt elektrisk anlegg.
- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter plassert i trappegang i kjeller.
- Parabolantenne.
- Røykvarsler og brannslukningsutstyr.
- Utfellbar brannstige på gavlvegg mot terrasse.
Parkering
Parkeringsplass i ny dobbeltgarasje fra 2009 med stort lagringsloft, samt biloppstillingsplasser på egen tomt med gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
Shopping
Holtervegen 236 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dine matinnkjøp kan gjøres ved bl.a. Rimi og Kiwi Jessheim.

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Senteret har bl.a. bank, minibank, apotek, vinmonopol, kafeer, restauranter, frisører etc.

Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud.
Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss som forenkler et aktivt liv uten bil. Nærmeste holdeplass ligger rett over veien, ca. 5 meter fra boligen.
Skole og barnehage
Boligen sokner og har gangavstand til Eltonåsen barneskole som har et velfungerende SFO tilbud. For elever i ungdomstrinnene sokner boligen til Eltonåsen ungdomsskole.
Tidsavstander i bil
Jessheim storsenter ca. 12 min.
Gardermoen ca. 15 min.
Lillestrøm ca. 21 min.
Strømmen ca. 24 min.
Oslo S. ca. 30 min.
Byggemåte
Enebolig oppført med støpt såle på antatt faste masser. Grunnmur av betong/murkonstruksjoner. Grunnmur er etterisolert med isoporplater. Saltak oppført i trekonstruksjoner. Yttertak er kun besiktiget fra terrasse og hage. Adkomst lagringsloft via himlingsluke på bad/wc. Utvendig tak er omtekket med nye Plania takplater. Yttervegger oppført i bindingsverkskonstruksjoner i tre, utvendig belagt med panel.
Arealer og fordeling per etasje
Primær-rom: 139 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 156 kvm

Kjeller: BTA 44 kvm, BRA 35 kvm, P-rom 35 kvm
1.Etasje:BTA 65 kvm, BRA 59 kvm, P-rom 59 kvm
2.Etasje:BTA 47 kvm, BRA 45 kvm, P-rom 45 kvm
Adkomst
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!
Beskrivelse av tomt/hage
Beplantet hage med plener, prydbusker og trær. Stor solrik treterrasse rundt huset og treterrasse ved hovedinngang. Stor dobbel garasje med stort lagringsloft. Anneks/lekestue plassert på gårdsplass som kan brukes som lekestue eller til overnatting da den er isoler. 112 kvm terrasse rundt hele boligen.
Vei / Vann / Avløp
Boligen er tilknyttet privat vannverk - Gimilvann.
Kommunal vei og offentlig avløp.
Reguleringsforhold
Eiendommmen ligger i Holter i Nannestad kommune og er avsatt til landbruk-, natur- og friluft (LNF). Kommuneplanen ble vedtatt 26.05.10. Boligen ligger innenfor flystøysone 1 (gul).
Finansiering
Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.
Diverse
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Selger opplyser om at det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning, og at det er mulighet for å innrede loftet på garasjen da den har takhøyde og vindu.
Overtagelse
Etter nærmere avtale.
Eierskifteforsikring
Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.
Budgiving
Som budgiver hos PRIVATmegleren kan De kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette betyr at De som budgiver må akseptere at deler av budet kan bli fremlagt for øvrige budgivere.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info på egen side.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Dag Enoksen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
45 66 66 99
Selge bolig?
Klikk her